Zakończenie Sezonu 2014 - informacje szczegółowe
- Szczegóły
- Kategoria: Imprezy towarzyszące
- Opublikowano: niedziela, 02, listopad 2014 18:18
Termin: 29-30 listopada 2014 r.
Lokalizacja: Hotel-Restauracja ''LAGUNA'' nad Małym Zalewem Pławniowickim link: http://www.hotel-laguna.pl/ - GPS( 50º23'25"N, 18º30'3"E ). Schemat Rozpoczęcia 2014 sprawdził się, więc proponujemy "powtórkę z rozrywki".
Program przewiduje:
Sobota 29 listopada 2014
- przed południem - akcja nurkowa na Pławniowicach w ramach KAN – czas rozpoczęcia i in. szczegóły na stronie klubowej i odrębnej informacji organizującego nurkowanie. W ramach akcji oczywiście grill i takie tam … „nieformalne zajęcia towarzyskie”
- ok. 14:00 - Przyjazd do Hotelu i zakwaterowanie ok. 20-30 osób, zakwaterowanie w pokojach 2 osobowych. Pokojów jest 20 i taka jest nasza „rezerwa frekwencyjna”
- ok. 15:00 – obiad.
- ok. 19:00 – uroczysta kolacja, zwyczajowo "biesiadna"
Planowane menu na kolację póki co pozostaje tajemnicą, ale, znając pomysłowość ekipy Laguny - bedzie dobrze :)
Trunki inne niż piwo - we własnym zakresie, uwzględnijcie proszę dwa piwa do obiadu oraz Żywca lanego w cenie ok. 3,70 PLN/0,5 l. Standardowo piwo lane w LAGUNIE - ok.8 PLN za 0,5 litra.
Niedziela 30 listopada 2014
7:00 – 10:00 – śniadanie w cenie doby – bufet. Piwo już w ww. cenie standardowej (sorki, ale nikt nie lubi poniedziałków ;)).
Koszt:
- 150 PLN od osoby (obiad w sobotę, dwa piwa, kolacja, nocleg w pokojach dwuosobowych i śniadanie w niedzielę).
- Ze względu na konieczność podania ilości osób w celu przygotowania posiłków zgłoszenie wraz ze wpłatą zaliczki w kwocie 50 PLN przyjmowane jest do 20 listopada br. (poniżej namiary kontaktowe - proszę dzwonić w razie wątpliwości).
- Wpłaty zaliczek będą przyjmowane:
- na rachunek bankowy (proszę o info na mój mail o dokonanej wpłacie):
Romuald Kociński
96-10600076-0000300002376254
z adnotacją „Zaliczka na Zakończenie Sezonu 2014”
- gotówką na basenie oraz zebraniach klubowych (na ręce Prezesa lub Organizatorów)
4. Dopłata do pełnej kwoty należności – po przybyciu do Hotelu. Piwo będzie rozliczane według „indywidualnego zużycia”.
Chętni proszeni są o rezerwowanie sobie czasu w podanym terminie i jak najszybsze zgłaszanie się na mail'a: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Czasu na zgłoszenie wbrew pozorom nie za dużo, więc polecam w razie wątpliwości kontakt z Organizatorami. W szczególności dotyczy to sytuacji nietypowych, cokolwiek to znaczy :)
Organizatorzy: niżej podpisany (Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. tel. 666 717 536 ) Maciek Waliński (Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. tel. 503 968 906 -zmiana!) lub Antek Witwicki (Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.).
Proszę o zabranie nośników zdjęć i filmów w formatach powszechnie akceptowanych przez komputer PC - preferowanym nosnikiem jest pendrive. A najlepiej własnego laptopa - choćby jako rezerwy dla sprzętu, który dostarczą organizatorzy.
W imieniu Organizatorów
Michał Filipów