Rozpoczęcie Sezonu 2014 - informacje szczegółowe
- Szczegóły
- Kategoria: Imprezy towarzyszące
- Opublikowano: poniedziałek, 03, marzec 2014 21:16
Termin: 29-30 marzec 2014 r.
Lokalizacja: Hotel-Restauracja ''LAGUNA'' nad Małym Zalewem Pławniowickim link: http://www.hotel-laguna.pl/ - GPS( 50º23'25"N, 18º30'3"E ). Uczestnicy Zakończenia 2013 to już wiedzą, a wówczas nieobecni się dowiedzą - mogą oczekiwać tylko najlepszego: jedzenia, warunków, atmosfery oraz przyjęcia ze strony Organizatorów i personelu Hotelu.
Program przewiduje:
Sobota 29 marca 2014-03-29
- przed południem - akcja nurkowa na Pławniowicach w ramach KAN – czas rozpoczęcia i in. szczegóły na stronie klubowej i odrębnej informacji organizującego nurkowanie. W ramach akcji oczywiście grill i takie tam … „nieformalne zajęcia towarzyskie”
- ok. 14:00 - Przyjazd do Hotelu i zakwaterowanie ok. 20-30 osób, zakwaterowanie w pokojach 2 osobowych. Pokojów jest 20 i taka jest nasza „rezerwa frekwencyjna”
- ok. 15:00 – obiad – niespodzianka. Ostatnio „szczęki nam opadły”
- ok. 19:00 – uroczysta kolacja w formie biesiadnej (cytat z oferty Hotelu; czy bardziej uroczysta czy bardziej biesiadna zależy od nas, ale tak „na czuja” to raczej to drugie ;) )
Planowane menu na kolację: Żurek po staropolsku, kiełbaska, karczek po marynarsku – peklowany, szaszłyki, oscypek z żurawiną, plater wyrobów staropolskich, deska serów, smalec z dziczyzną, chleb 5-cio kg na zakwasie, kawa, herbata bez ograniczeń, 2 piwa, woda mineralna niegazowana bez ograniczeń
Trunki we własnym zakresie, uwzględnijcie proszę ww. dwa piwa oraz Żywca lanego w cenie 3,70 PLN/0,5 l. Standardowo piwo lane w LAGUNIE - od 6 do 9 zł za 0,5 litra.
Niedziela 30 marca 2014-03-30
7:00 – 10:00 – śniadanie w cenie doby – bufet. Piwo już w ww. cenie standardowej (sorki, ale nikt nie lubi poniedziałków ;)).
Koszt:
- 150 PLN od osoby (obiad w sobotę, kolacja, nocleg w pokojach dwuosobowych i śniadanie w niedzielę).
- Ze względu na konieczność podania ilości osób w celu przygotowania posiłków zgłoszenie wraz ze wpłatą zaliczki w kwocie 50 PLN przyjmowane jest do 20 marca br. (poniżej namiary kontaktowe - proszę dzwonić w razie wątpliwości).
- Wpłaty zaliczek będą przyjmowane:
- na rachunek bankowy (proszę o info na mój mail o dokonanej wpłacie):
Romuald Kociński
96-10600076-0000300002376254
z adnotacją „Zaliczka na Rozpoczęcie Sezonu 2014”
- gotówką na basenie oraz zebraniach klubowych (na ręce Prezesa lub Organizatorów)
4. Dopłata do pełnej kwoty należności – po przybyciu do Hotelu. Piwo będzie rozliczane według „indywidualnego zużycia”.
Chętni proszeni są o rezerwowanie sobie czasu w podanym terminie i jak najszybsze zgłaszanie się na mail'a: mi_fil@poczta.onet.pl
Czasu na zgłoszenie wbrew pozorom nie za dużo, więc polecam w razie wątpliwości kontakt z Organizatorami. W szczególności dotyczy to sytuacji nietypowych, cokolwiek to znaczy :)
Organizatorzy: niżej podpisany (mi_fil@poczta.onet.pl tel. 666 717 536 ) Maciek Waliński (maciej.walinski@tauron-pe.pl tel. 506 006 463) lub Antek Witwicki (foto@fototoni.pl).
Proszę zabranie nośników zdjęć i filmów w formatach powszechnie akceptowanych przez komputer PC. A najlepiej własnego laptopa - choćby jako rezerwy dla sprzętu, który dostarczą organizatorzy.
W imieniu Organizatorów
Michał Filipów